Singles

„Pe lângă teme, proiecte și multe lucruri de învățat mai avem nevoie și de… muzică! Iar muzică fără dans sau dansul fără muzică nu există! De aici și inspirația pentru noua piesă, „Noi nu plecăm de aici”, declară Maia.

Cât despre piesă, Maia Mălăncuș îi mulțumește lui Marius Moga că are în continuare încredere în ea și că o susține în tot ceea ce face.

Maia Mălăncuș - Noi nu plecăm de aici

Maia Mălăncuș

Noi nu plecăm de aici

„Sunt foarte fericită ca am lansat prima mea piesă! Le multumesc lui Marius Moga, lui Marius Mirică, Loredanei Cavasdan, lui Robert Toma, ADDEI – pentru ca a acceptat să cânte împreunaă cu mine piesa și întregii echipe care a lucrat la proiectul acesta!”, a declarat Maia.

„Sunt îndrăgostită iremediabil de Maia. O ador. E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single. Îi doresc un drum frumos și spectaculos în muzică.”,  a completat  ADDA.

Maia Malancus & ADDA

Maia Malancus feat ADDA

Vreau Sa Zbor

Piesa „Broken on the inside” este scrisa impreuna cu sora ei, Diana, sub indrumarea profesorului Petran Paveliuc, in cadrul scolii de muzica, Petran Music School.

Maia & Diana " Broken on the inside"

Maia & Diana

„Broken on the inside”