Vocea Romaniei Junior

„Participarea la Vocea României Junior a fost o experienţă minunată pentru mine deoarece am câştigat prieteni noi, am cunoscut mulţi artişti, am avut bucuria de a lucra cu Marius Moga, de la care am învăţat foarte multe, astfel reuşind să câştigăm concursul. Nu în ultimul rând, am întâlnit oameni care au avut încredere în mine şi în talentul meu“, mărturiseşte Maia, care a ţinut să mulţumească celor care au votat-o şi au susţinut-o.

Audițiile pe nevăzute, Vocea României Junior: Bang Bang- Jessie J, Nicki Minaj

Confruntările au reprezentat un moment extrem de dificil pentru Moga, care a fost nevoit să renunțe la alte voci bune, însă alegerea lui a fost Maia. Micuța a cântat piesa „Tot mai sus” și a impresionat încă o data cu vocea ei, dar și cu atitudinea de pe scenă, fericirea și energia debordantă.

Confruntări, Vocea Romnâiei Junior, „Tot mai sus” – Guess Who feat Marius Moga

În semifinală antrenorii și semifinaliștii au interpretat piesa „It’s a Hard-Knock Life” din musical-ul de succes pe Broadway „Annie”.

Intro Theme de la Semifinala Vocea Românei Junior

Chiar dacă a fost cea mai mică concurentă din semifinala Vocea României Junior, Maia a reușit să interpreteze cu maturitate melodia „Stone Cold” și să transmită foarte multă emoție, Moga mizând încă o data pe ea, de data aceasta pentru marea finală.

Semifinala Vocea României Junior,”Stone Cold”- Demi Lovato

Echipa Moga transmite un mesaj special lui Marius Moga

În finală, Maia a prezentat trei momente fascinante. Împreună cu What’s Up, micuța a cântat piesa „K la meteo”, iar alături de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia „Pe barba mea”.

„K la Meteo” – What’s Up feat Andra

„Pe barba mea” – Marius Moga

Câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior a încheiat competiția în forță și a cântat melodia „Girl on fire”.

” Girl On Fire” – Alicia Keys

Anunțarea câștigătorului

Maia ne povestește despre experiența ei de la Vocea României Junior :

Vocea Romanei Junior
Vocea Romanei Junior

„Povestea a început cu mama care m-a înscris la acest concurs și îmi aduc aminte că la preselecțiile de la „Vocea României Junior” din Iași aveam în repertoriu, doar 2 melodii: AC/DC -„Highway to Hell” și Talisman – „Numai una „. Mă simțeam atât de bine, jucam, râdeam și faptul că nu aveam repertoriu, o îngrijora doar pe mama! Am cântat în fața jurului, AC/DC și totul a fost bine. La preselecțiile de la București mi-au cerut și altă piesă și imediat am învățat „Bang, Bang”- Jessie J, piesă cu care am intrat în audițiile pe nevăzute și am reușit să impresionez juriul și să întorc toate cele 3 scaune.

Concert rock
Concert rock cu trupa mea Rockfire

L-am ales ca antrenor pe Marius Moga, așa am simțit, nu a fost nimic premeditat și împreună am pornit în marea aventură! În finală lucrurile au fost puțin mai complicate pentru mine pentru că, neavând repertoriu, învățam zilnic câte o melodie, pentru a-mi da seama ce se potrivește pe vocea și personalitatea mea. Dacă până atunci mama se îngrijora că nu aveam repertoriu, acum stai să vezi tu repertoriu !!! Râdeam tot timpul pe seama asta în camera de hotel când mergeam și ne puneam pe învațat piesa ! Apoi, dimineața lucram în camera, tehnică și vocalize cu profesoara de canto iar după amiază mă întalneam la studio-ul DeMoga Music cu Marius și studiam piesele alese: le modificam, schimbam și lucram la interpretarea lor sau mergeam la studiourile Kentaurus unde aveau loc filmările și repetitiile pentru Finala „Vocea Romaniei Junior”!

Concert rock
Concert Rock cu trupa mea RockFire

Mai erau 3 zile iar eu nu aveam piesa solo, mi se părea că nimic nu se potrivește pe vocea mea, nu mai spun ca piesa „Pe barba mea” a fost pusă în scenă cu o zi înainte de Finală, noi lucrând până atunci la o altă piesă la care eu am renunțat, asumându-mi riscul de a da greș. Țin minte că am intrat în scenă cu Marius și îl întrebam: ” La ce masura trebuie să intru, să îmi faci semn, da ?” Emoții, bucurie, joacă, prieteni frumoși, amintiri de neuitat, toate astea sunt pentru mine „Vocea României Junior” ! Ii mulțumesc lui Marius Moga că avut încredere în mine, în vocea și talentul meu!

Concert rock
Concert rock cu trupa mea, RocFire in iasi

Ii mulțumesc lui Marius Moga că avut încredere în mine, în vocea și talentul meu! Nu mi-am făcut planuri să ajung în Finală doar speram ca toți ceilalti copii și astfel, prin multă muncă, am reușit împreună cu Marius Moga să câstigăm primul sezon al acestei competiții. De aici viața mea a căpătat un alt sens: am cunoscut mulți artiști, am colaborat și cântat alături de ei, concerte, înregistrări, multă, multă distracție, bucurie, ce mai …viață de artist !!!”

Concert rock
Concert rock cu trupa mea RockFire in Iasi