Noutati – stil vechi

Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior, a fost prezenta in emisiunea La Maruta, fetita de doar 9 ani a vorbit despre experienta sa in aceasta competitie a vocilor si despre cei trei jurati-antrenori care au fost mereu langa ea, chiar daca Maia a facut parte din echipa Moga.

9 aprilie 2017

Maia Malancus este Vocea Romaniei Junior!

Vocile Romaniei fata in fata. Vocea „mica” Maia Malancus se intalneste cu vocea”mare „Teodora Buciu, in emisiunea „La Maruta”.

29 aprilie 2017

Vocile României față în față.

Dupa Vocea Romaniei Junior, primul single !

La doar nouă ani, Maia Mălăncuş a făcut un pas important azi spre o carieră de succes în lumea muzicii. Câştigătoarea de la „Vocea României Junior” şi-a lansat prima melodie, care este un duet alături de Adda. Clipul şi versurile sunt unele explozive, iar mulţi dintre cei care o vor asculta, o vor îndrăgi imediat.

noiembrie 2017

După Vocea României Junior, primul single !

Vreau să zbor! Maia!

Îndrăgostită iremediabil de Maia. „O ador! E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single…

După Vocea României Junior, primul single !

Câştigătoarea de la “Vocea României Junior” şi-a lansat prima melodie, care este un duet alături de Adda. Clipul şi versurile sunt unele explozive…

Vocile României față în față

Vocea “mica” Maia Malancus se intalneste cu vocea”mare “Teodora Buciu, in emisiunea “La Maruta”.

Maia Malancus este Vocea Romaniei Junior!

Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior, a fost prezenta in emisiunea La Maruta…