Noutăți

De la Vocea României Junior, la un nou hit

Maia Mălăncuș a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță” și a povestit despre nouă ei piesă, „Noi nu plecăm de aici”

Maia Mălăncuș invitată în platoul emisiunii „Teo Show”

Invitată în platoul emisiunii ‘Teo Show” , Maia a povestit despre noul single „Noi nu plecăm de aici”și a imitat câteva voci a unor cântăreți precum Shakira sau Ioana Ignat.

Maia Mălăncuș lansează „Sus la poarta raiului”

Odată cu sărbătorile, micuța și talentata Maia Mălăncuș oferă în dar o variantă a colindei ”Sus la Poarta Raiului”. Videoclipul este filmat într-un decor de vis  si este regizat de către Silviu Mindroc.

Maia Mălăncuș lansează un cover după piesa lui Mariah Carey – „All I Want For Christmas Is You”

Maia nu este la primul cover, tânăra artistă a lansat până în prezent numeroase versiuni proprii la melodii celebre, pe canalul ei de YouTube, de la Annie Lennox, la Janis Joplin, până la Queen și mulți alții.

Maia Mălăncuș în direct cu Țibulcă și Coțofană la Dimineața Blană

Maia Mălăncuş, alături de trupa ei „RockFire”, a fost invitată de Moș Niculae la Dimineață Blană, matinalul ProFm, realizat de Radu Țibulcă și Sebastian Coțofană.

Câștigătoarea de la Vocea României Junior a scos un nou hit

Maia Mălăncuș, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, lansează a doua sa piesă, „Noi nu plecăm de aici”, după colaborarea cu ADDA pentru single-ul „Vreau să zbor”.

Vreau să zbor! Maia!

Îndrăgostită iremediabil de Maia. „O ador! E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single…

După Vocea României Junior, primul single !

Câştigătoarea de la “Vocea României Junior” şi-a lansat prima melodie, care este un duet alături de Adda. Clipul şi versurile sunt unele explozive…

Vocile României față în față

Vocea “mica” Maia Malancus se intalneste cu vocea”mare “Teodora Buciu, in emisiunea “La Maruta”.

Maia Malancus este Vocea Romaniei Junior!

Maia Malancus, castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior, a fost prezenta in emisiunea La Maruta…