Câștigătoarea de la Vocea României Junior a scos un nou hit

Maia Mălăncuș - Noi nu plecam de aici

Maia Mălăncuș, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, lansează a doua sa piesă, „Noi nu plecăm de aici”, după colaborarea cu ADDA pentru single-ul „Vreau să zbor”.

Maia Mălăncuș a revenit în studioul mentorului ei, Marius Moga, pentru cea de-a doua piesă, intitulată „Noi nu plecăm de aici”.

„Pe lângă teme, proiecte și multe lucruri de învățat mai avem nevoie și de… muzică! Iar muzică fără dans sau dansul fără muzică nu există! De aici și inspirația pentru noua piesă, „Noi nu plecăm de aici”, declară Maia.

Micuța artista s-a simțit excelent la filmările videoclipului regizat de către Silviu Mindroc, alături de prietenii ei.

„M-am simțit extraordinar, pentru că am dansat alături de foarte mulți prieteni, la școală. A fost că o joacă în timpul pauzelor dintre ore, o pauză care a ținut o veșnicie, așa cum ne place”, a spus râzând Maia.

Cât despre piesă, Maia Mălăncuș îi mulțumește lui Marius Moga că are în continuare încredere în ea și că o susține în tot ceea ce face.

„Mulțumesc din suflet întregii echipe, lui Marius Moga, lui Robert Toma, Loredanei Cavasdan și lui Marius Mirică pentru că mă susțin necondiționat și pentru că mă îndrumă pas cu pas în tot ceea ce fac. Sper să va conving și cu această piesă și sper să va placă la fel de mult cât îmi place și mie”, a adăugat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *