Vreau să zbor! Maia!

Vreau sa zbor

Îndrăgostită iremediabil de Maia. „O ador! E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single. Îi doresc un drum frumos și spectaculos în muzică.”, declară ADDA.

Maia Mălăncuș, câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior, colaborează cu ADDA pentru primul ei single,”Vreau să zbor”​​, piesă compusă alături de Marius Moga, antrenorul ei de la emisiunea concurs.

„Sunt foarte fericită că am lansat prima mea piesă! Le mulțumesc lui Marius Moga, lui Marius Mirică, Loredanei Căvășdan, lui Robert Toma, ADDEI – pentru frumoasa colaborare și întregii echipe care a lucrat la proiectul acesta! Marius Moga m-a susținut atât în timpul show-ului Vocea României Junior, cât și după și vreau să îi mulțumesc în mod special pentru că e alături de mine. Îmi place foarte mult piesa „Vreau să zbor”, sper să vă placă si vouă, pentru că transmite un mesaj frumos: toate visele pot fi îndeplinite cu ambiție și cu muncă”, mărturisește emoționată Maia.

Maia a pornit într-o călătorie plină de emoție, entuziasm, bucurie, iar alături de ea o are pe ADDA, care completează perfect mesajul motivațional și o susține pe tânara artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *